Christoffer Lorentzen Bødker

Deltager på hold med: Anders Nørgaard Karlsen

Uddannelsessted: College360
Elevplads: Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Hvad er dine forventninger til finaledagen?
Mine forventninger til finaledagen er, at vi laver en masse lækker mad, har det sjovt og nyder, hvor vi er nået til med vores hårde træning og de mange timer, vi har lagt i træningen og udviklingen af retterne, vi skal servere på finaledagen, der forhåbentlig kan imponere dommerne og måske endda præsentere kokke og kokkeelever for noget mad, der måske ikke ses til hverdag, og eventuelt inspirere nogle af dem til at deltage i konkurrencer eller gå en ny og spændende vej med deres menuer og gastronomi.

Nævn de tre bedste ting ved din uddannelse

  1. Gæstekontakten og at gøre gæsterne glade og tilfredse med deres spiseoplevelse
  2. Sammenholdet i branchen som er bygget på vi alle står der er af lysten og passionen for at levere lækker mad og yde en høj kvalitet af service
  3. At få lov at udfolde sin passion og på mange måder også personlighed igennem maden er noget der vægter højt for mig da det er det der driver den konstante udvikling for at yde mere og blive bedre