Jeppe Larsen
Deltager på hold med: Anias Pedersen
Uddannelsessted: CELF Erhvervsuddannelser
Elevplads: Restaurant Gonzales Feilberg
Hvad er dine forventninger til finaledagen?
Mineforventninger til finaledagen er at alt forhåbentligt går som det skal.
Nævn de tre bedste ting ved din uddannelse
- Slip fantasien løs i madlavningen – Kokkeuddannelsen giver har givet friheden til at eksperimentere med smage, teksturer og teknikker. Jeg har lært at tænke kreativt og skabe min egen stil.
- Bliv mere nysgerrig og udforsk nye råvarer – Under uddannelsen har jeg haft mulighed for at arbejde med både klassiske og innovative ingredienser. Det har udviklet min smagssans, jeg har også lært meget og fået indsigt i alt fra bæredygtighed til avanceret gastronomi.
- Adrenalinkicket under service – Der er intet som spændingen i et travlt køkken, hvor tempoet er højt, og alt skal gå op i en højere enhed. Den intense energi og samspillet mellem kokke skaber en uforglemmelig stemning, hvor man skal præstere under pres og levere mad af høj kvalitet – hver gang.