Jeppe Larsen

Deltager på hold med: Anias Pedersen

Uddannelsessted: CELF Erhvervsuddannelser 
Elevplads: Restaurant Gonzales Feilberg

Hvad er dine forventninger til finaledagen?

Mineforventninger til finaledagen er at alt forhåbentligt går som det skal.

Nævn de tre bedste ting ved din uddannelse

  1. Slip fantasien løs i madlavningen – Kokkeuddannelsen giver har givet friheden til at eksperimentere med smage, teksturer og teknikker. Jeg har lært at tænke kreativt og skabe min egen stil.
  2. Bliv mere nysgerrig og udforsk nye råvarer – Under uddannelsen har jeg haft mulighed for at arbejde med både klassiske og innovative ingredienser. Det har udviklet min smagssans, jeg har også lært meget og fået indsigt i alt fra bæredygtighed til avanceret gastronomi.
  3. Adrenalinkicket under service – Der er intet som spændingen i et travlt køkken, hvor tempoet er højt, og alt skal gå op i en højere enhed. Den intense energi og samspillet mellem kokke skaber en uforglemmelig stemning, hvor man skal præstere under pres og levere mad af høj kvalitet – hver gang.