Forret

Quenelle med blanquette sauce
Crustade med emulsion og stenbiderrogn
Syltet cannelloni på squash med kerner
Stegt jomfruhummer


 

Hovedret

Stegt lam med gulerod
Vaffel med braisseret bov. Sprød kartoffel med emulsion
Stegt selleri med pure. Brissel


 

Dessert

Støbt hvid chokolade med havtorn ganache
Chokolade canalé, pæremousse, orange soufflé,
kakaois, citronperler, Maderia-syltede pærer, kakao
twill, mælke emulsion

 

Her er de 10 finalister

Konkurrencen løb over seks timer, og Jesper Dams Hansens præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, fra den trestjernede Michelin-restaurant Geranium.

Deltagerne kendte på forhånd ingredienserne i hovedretten, men forret og dessert skulle laves med indholdet fra en kasse, som først blev offentliggjort på dagen.

  1. KOK2018-2BW.gif

    Christopher M. Kristensen, Strandgården Badehotel

  2. KOK2018-4BW.gif

    Dennis Boe Carlsen, Brøndums Hotel

  3. KOK2018-1BW.gif

    Dennis Drejer Birch, Restaurant Mejeriet

  4. KOK2018-5BW.gif

    Jesper Dams Hansen, Restaurant Babette

  5. KOK2018-9BW.gif

    Kasper Correll Larsen, Restaurant Uformel

  6. KOK2018-3BW-timeline.gif (1)

    Kristoffer Ringsing, Restaurant Ti Trin Ned

  7. KOK2018-8BW.gif

    Marc Foged Stockmarr, God Smag

  8. KOK2018-10BW.gif

    Michael Tønner Stokholm, Nordisk Spisehus

  9. KOK2018-6BW.gif

    Morten Kjer, Kähler Villa Dining

  10. KOK2018-7BW.gif

    Nikolaj Schmidt Skadborg, Det Danske Kokkelandshold