Forret

Porcheret torsk med østers på fennikel og porrekompot
Glaseret rødbede med frisk peberrod og dild
Vinaigrette med æble, persille og dild
Pakke med røget torskerognscreme
Glaseret selleri med røget torskerogn, æble puré og ristede nødder


 

Hovedret

Kalvehøjreb stegt på ben
Glaseret soufflé fars med svampe
Stegte løg fyldt med løgkompot og sprød kartoffel
Ragout med brisler, løg og svampe
Glaseret jordskok med citrontimian
Syrlig kartoffelkompot med persille og creme fraiche


 

Dessert

Glaseret pandekage fylde med æblekompot tilsmagt med æblevin
Flødeparfait smagt til med citrus
Karamelmousse, æblesorbet, æbleterrin, citron creme
Ristede nødder, marengs og bagt æble puré

 

Her er de 10 finalister

Deltagerne skulle kreere en menu bestående af forret, hovedret og dessert ud fra en råvarekasse, som de fik oplyst indholdet af dagen før konkurrencerne. Til opgaven havde de 6 timer og 25 minutter.

Denne udfordring løste Kristoffer Ringsing bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2019. Herunder kan du se hvem han dystede mod i finalen.

  1. Kok-Bendix-Sixhoej-Laursen-1280x1280.jpg

    Bendix Sixhøj Laursen, Søllerød Kro

  2. Kok-Benjamin-Teilmann-1280x1280.jpg

    Benjamin Teilmann, Restaurant Babette

  3. Kok-Bjarke-Jeppesen-1280x1280.jpg

    Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet

  4. Kok-Christopher-Kristensen-1280x1280.jpg

    Christopher Kristensen, Restaurant Bühlmann

  5. Kok-Kristoffer-Ringsing-1280x1280.jpg

    Kristoffer Ringsing, Restaurant B-spis

  6. Marc-Foged-Stockmarr.jpg

    Marc Stockmarr Foged, God Smag

  7. Kok-Michael-Noertoft-1280x1280.jpg

    Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned

  8. Kok-Michael-Toenner-Stokholm-1280x1280.jpg

    Micheal Tønner Stokholm, Nordisk Spisehus

  9. Kok-Samat-Wibunnattiphong-1280x1280.jpg

    Samat Wibunnattiphong, Restaurant Trio

  10. Kok-Tobias-Statager-1280x1280.jpg

    Tobias Statager, Det Røde Pakhus

VIDEO
Årets kok 2019 - Se finalen!

Der var gang i gryderne, og kreativiteten var i højsædet, da ti dygtige kokke kæmpede om titlen som Årets Kok i Messecenter Herning.

Deltagerne skulle kreere en menu bestående af forret, hovedret og dessert ud fra en råvarekasse, som de fik oplyst indholdet af dagen før konkurrencerne. Til denne opgave havde de 6 timer og 25 minutter.

Denne udfordring løste Kristoffer Ringsing bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2019. Med