Forret

Bagt Pighvar - musling fars
Oliven, citrus blanquette
Blomkål med salt/sylt citron, brokkolini, kartoffel
Peberrodspure og mandler


 

Hovedret

Stegt kalvehøjreb på ben,
Pithivier med braiseret kalvetunge, kalvehjerte, karameliserede løg, citrontimian & salt citron.
Selleri pure med brunet smør, dampet asparges broccoli med estragon, hvide asparges med
citronolie og syltet perleløg.
Sauce Mystique med syltet sennepskorn.


 

Dessert

Baba au Rhum med lime, citrus, citrongræs cognac
Blodgrape kompot med mandler
Creme Fraiche citron ‘ fromage’ med mynte
Vanilleis


 

  1. Mikkel Hoejborg Olsen 1000X1000

    Mikkel Højborg Olsen, Social Cantina

  2. Michael Noertoft 1000X1000

    Michael Nørtoft, MN Dining

  3. Michael Miv Pedersen 1000X1000

    Michael Miv Pedersen, Restaurant Tabu

  4. Bendix Sixhoej Laursen 1000X1000

    Bendix Sixhøj Laursen, Restaurant Mark

  5. Bjarke Jeppesen 1000X1000

    Bjarke Jeppesen, Tree Top / Gastroca

  6. Cille Bunk Pedersen

    Cille Bunk Pedersen, Restaurant Uformel

  7. Kristoffer Madsen 1000X1000

    Kristoffer Madsen, Restaurant HOS

  8. Tommy Jespersen 1000X1000

    Tommy Jespersen, Holckenhavn Slot / Gastroca

VIDEO

Årets Kok 2023

Efter en spændende og intens finale ved Madværkstedet i København den 21. marts 2023, kunne Mikkel Højborg Olsen kalde sig Årets Kok 2023.

De mange timers konkurrence har vi nu kondenseret ned til to minutter. Se videoen fra Årets Kok-finalen her.