Årets Kok

  • Kl. 8.00: Første køkken starter

  • Kl. 8.35: Sidste køkken starter

  • Kl. 12.00: VIP-gæster ankommer

  • Kl. 12.30: Første forret serveres

  • Kl. 13.05: Sidste forret serveres

  • Kl. 13.30: Første hovedret serveres

  • Kl. 14.05: Sidste hovedret serveres

  • Kl. 14.30: Første dessert serveres

  • Kl. 15.05: Sidste dessert serveres

  • Kl. 16.30: Præmieoverrækkelse

Årets Tjener

  • Kl. 08.00 - 08.35: Borddækning

  • Kl. 08.35 - 09.50: Vinforklaring

  • Kl. 10.05 - 11.00: Flambering

  • Kl. 11.15 - 11.55: Tranchering

  • Kl. 12.00: VIP-gæster møder

  • Kl. 12.10 - 12.45: Skænkning af mousserende vin

  • Kl. 12.30 - 13.05: Servere forret

  • Kl. 12.45 - 13.25: Spiritusidentifikation

  • Kl. 13.30 - 14.05: Servere hoveret

  • Ostevogn

  • Kl. 14.30 - 15.05: Servere dessert

  • Kl. 16.30: Præmieoverrækkelse

Præmier

1. præmie kr. 40.000,00
2. præmie kr. 10.000,00
3. præmie kr. 5.000,00

Alle finaledeltagere får et diplom og en gave for deres deltagelse i konkurrencen

For begge konkurrencer gælder det, at ansatte hos et medlem af dommerkomiteen - og personer, der er i familie med et medlem af dommerkomiteen - kan deltage.



Køb udstyret efter konkurrencerne

Efter messen har du har mulighed for, at købe noget af det udstyr der bliver brugt under konkurrencer. Se mere om priser og produkterne herunder.
For mere information og for køb af produkter kontakt Thomas Jensen fra Electrolux Professional på thomas.jensen@electroluxprofessional.com eller på tlf. +45 40 98 81 80

Se prisoverblik (pdf)               Se produktspecifikationer


Hjertelig tak til vores trofaste sponsorer, som støtter op om vores konkurrencer og arbejdet med gastronomien
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo